Vi tar emot alla som vill förbättra sin livskvalitet

Sedan 1997 har Pia Kjerside behandlat unga som äldre, elitidrottare och motionärer samt friska och sjuka. Därmed finns det nu en klinik i Malmö som tar emot alla som vill försöka att ändra på sin livskvalitet.

Vårt team

Det är vi som jobbar på Bellevue Naprapatklinik i Malmö. Välkommen!

Pia Kjerside Naprapatkliniken på Bellevue-

Pia Kjerside

leg. Naprapat

Jag ser fram emot att hjälpa dig med ökad rörlighet, minskad smärta och förbättrad livskvalitet. Jag behandlar alla typer av kort- och långsiktiga besvär i muskler och leder.

Elisabeth Ekbom Medicinsk fotvård Bellevue

Elisabeth Ekbom

Medicinsk Fotterapeut

Jag erbjuder Medicinsk Fotvård vilket innebär att du får hjälp med att åtgärda och förebygga problem som orsakar obehag, smärta eller trötthet i dina fötter.

Natalia Andersen Bellevue Naprapatklinik

Natalia Andersen

Diplomerad massör

Jag erbjuder bland annat avslappnande ansiktsmassage & honungs-massage. Kom och prova min massage för alla behöver må bra i dagens stressiga vardag.

Marcus Bennettberg-Medicinsk-fotvård-Bellevue

Marcus Bennettberg, DC

DOCTOR OF CHIROPRACTIC USA

Leg, Kiropraktor

Jag har bred kompetens från att behandla Akut och Kroniska skador i alla åldrar och specialiserar mig i Nervsystemets funktion och hälsa. Metoderna anpassas till individen och problem.

Vi finns i Limhamn, Malmö

Våra patienter kommer från Limhamn, Bunkeflo och övriga Malmö. Vi har gratis parkeringsmöjligheter på gårdsplanen framför kliniken, men även på Vittskövlegatan alldeles intill. Det finns bra bussförbindelser till Linnégatan, en kort promenad från kliniken. Ta buss 4 från Limhamn.

Huset var tidigare en sjukgymnastikklinik och på 80-talet var det ett bageri som låg mitt emellan kolonilotterna. Idag ligger ett White Guide café bredvid kliniken och bidrar till en mysig stämning på Geijersgatan.

Området är expansivt. I närheten byggs Limhamns Sjöstad, en av Malmös mest attraktiva platser att bo på.